Disclaimer

Alle boeken en cursussen op deze site zijn met zorg voor u geslecteerd. Alle aanbiedingen vinden plaats onder verantwoording van de oorspronkelijke aanbieders. De redactie van deze site is niet verantwoordelijk voor ordering en afhandeling van bestellingen.

 

Hartelijk welkom

Op deze website staan een aantal boeken voor u verzameld. Stuk voor stuk zijn het goede boeken, die goed aangeschreven staan en meestal geschreven zijn door mensen die hun vak verstaan.

Ja u!! ZZP-er?
Bent u ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel)? Dan moet u, zeker in deze tijd van credietcrisis, teruglopende economie, het beste zien te halen uit uw inspanningen om klanten te werven en te houden.
Natuurlijk moet ook uw administratie op orde zijn, maar de relaties met uw klanten- en potentiele klanten moet goed zijn. Elke handeling, gebaar of actie heeft invloed op het gedrag van uw klant. Ken u zelf, ken uw klant.

Speciaal voor de ZZP-er hebben we een aantal boeken op een rij gezet die kunnen helpen een goede relatie in stand te houden of te brengen.

- Handboek voor de ZZP-er
- Prijzen en tarievengids 2009-2010
- Freelancen voor dummies
- Office voor de ZZP-er
- ZZP-er, boekhouden en electronische aangifte

Muziek opnemen van internet

Steeds meer mensen luisteren via internet naar muziek. Terwijl ze met de computer werken staat bijvoorbeeld op de achtergrond internetradio aan. Wat weinig mensen weten is dat het ook mogelijk is om muziek op te nemen van internet. Dus niet eerst downloaden, maar rechtstreeks opnemen wat u hoort, net zoals dat vroeger ging met de cassetterecorder.

iPod + iTunes

De iPod is al jaren verreweg de populairste muziekspeler en dat is niet verwonderlijk. U kunt met gemak uw volledige muziekbibliotheek overzetten op een iPod zodat u uw muziek altijd en overal op zak hebt. Maar een iPod is veel meer dan alleen een muziekspeler. Het is ook een adresboekje, fotoalbum en agenda en u kunt er zelfs video’s, podcasts, games en luisterboeken op afspelen. Dankzij dit boek haalt u het maximale uit uw iPod!

Een praktische gids voor Second Life

Ik ben vandaag naar Australië gevlogen om met wat vrienden aan het strand te liggen. Ik heb in Rome wat gewinkeld en in de hipste club van New York mijn kunsten vertoond als DJ en daarmee 500 dollar verdiend. Welkom in de wereld van Second Life.

 

Back to top