De 10 meest populaire boeken van Nederland
Boeken over gezondheid
Bespaar nu op uw aangifte!

Modern Medisch woordenboek<br>
Modern Medisch woordenboek

Modern Medisch Woordenboek


Ieder mens wordt op zijn tijd geplaagd door meer of minder ernstige kwalen, pijnen met onbekende oorzaak, vreemde verschijnselen, een rare uitslag, jeuk of symptomen, die om een nadere uitleg vragen. anderzijds nodigt een bezoek aan de huisarts of een specialist vaak uit meer te willen weten over een klacht of vraag waar u of een van de gezins - of familieleden op dat momenten mee zit.
Op deze cd - rom
worden A tot Z beschreven, waarbij u kunt doorlikken naar trefwoorden die relevant kunnen zijn.

Dokter Kwispel<br>Babette Cole
Dokter Kwispel
Babette Cole

Dokter Kwispel


De familie Klieder neemt het niet zo nauw met de gezondheid. Alsje ziek bent, ga je toch gewoon even naar de dokter! Dokter Kwispel vertelt hen dat voorkomen veel beter is dan genezen. Ze zijn' dus gewaarschuwd!
Maar wat er dan gebeurt, had zelfs dokter Kwispel niet kunnen voorspellen... Vanaf 4 jaar. !!

Basisboek Feng-Shui<br>Saskia Tijsma
Basisboek Feng-Shui
Saskia TijsmaBASISBOEK FENG SHUI


De oude Chinese technieken van feng-shui worden al eeuwenlang in het Oosten toegepast teneinde gezondheid en welzijn gunstig te beÔnvloeden. Tegenwoordig worden de waarde van feng shui nu ook over de hele wereld onderkend. Brengt men feng-shui op de juiste wijze in de praktijk, dan kan men de gezondheid bevorderen, relaties verbeteren en voorspoed bewerkelligen in geestelijk en zakelijk opzicht.

Anorexia nervosa overwinnen<br>Vanderlinden, J.
Anorexia nervosa overwinnen
Vanderlinden, J.Anorexia nervosa


Een ernstige ziekte, die jaar na jaar een enorme bedreiging vormt voor de lichamelijke ťn de psychische gezondheid van duizenden vrouwen in Vlaanderen en Nederland. In dit nieuwe, baanbrekende werk beschrijft psycholoog Johan Van der linden op heldere wijze en aan de hand van talrijke voorbeelden de kenmerken van deze hardnekkige ziekte, de uitlokkende factoren en de lichamelijke en psychische gevolgen ervan.

Wat artsen je niet vertellen<br>Lynne MacTaggart
Wat artsen je niet vertellen
Lynne MacTaggartWat artsen je niet vertellen


Bij het publiek blijkt een grote behoefte te bestaan aan onafhankelijke informatie over de risico's en de gevaren van behandelingen die nogal eens met grote zekerheid aan de patiŽnt worden verkocht. Aangeprezen als wetenschappelijk verantwoord en volkomen veilig, blijken ze achteraf toch niet zo onschadelijk te zijn als werd gezegd.

Merck Manual medisch handboek<br>A.J. Fletcher
Merck Manual medisch handboek
A.J. FletcherMedisch Handboek!


Reactie van een lezer!
"Er zijn veel medische encyclopedieŽn, maar dit is van een ander kaliber. Fantastisch uitgebreid, volledig en van hoog niveau. Eindelijk een boek dat mij serieus neemt en niet als een klein kind behandelt! Mijn complimenten".

Veilig zwanger<br>MariŽl Croon
Veilig zwanger
MariŽl CroonVeilig zwanger


Dit boek geeft handvatten voor het dagelijks leven van de zwangerschap en bespreekt de maatschappelijke en psychologische dilemma's van het moderne moederschap. Hoe ga je om met vermoeidheid? Wat is een gezond voedingspatroon in de zwangerschap? Hoe bereid je je voor op de combinatie van werk en ouderschap? Hoe ga je om met angst en hoe versterk je je zelfvertrouwen? Het bevat bovendien een 'zwangerschapsschijf' om de uitgerekende datum vast te stellen. Een echte aanrader.