Licht

Fotograferen is spelen met licht wordt wel eens gezegd! Maar... hoe gaat dat in de praktijk? In het boek Licht wordt uitvoerig en helder uit de doeken gedaan hoe je grip krijg op het licht, en leer je het zo toepassen dat de foto's die je maakt, ook daadwerkelijk zo zijn zoals je had bedoeld!
Nieuwsgierig geworden?? Klik op de afbeelding van het boek voor meer info.
Licht!<BR></A>R. Hicks, F. Schultz, L. Polder Licht!

Beschrijving van de inhoud.

Op de juiste manier verlichten en belichten is cruciaal voor goede fotografie.

Het is verbazingwekkend welk een vorderingen je kunt maken met wat gerichte adviezen over materialen en technieken hieromtrent.
Dit instructieve boek behandelt op overzichtelijke wijze de goede aanpak. De aansprekende foto's en illustraties over de gebruikte opstellingen werken daarbij zeer verhelderend.

Tevens wordt aandacht geschonken aan kritische materiaalkeuze met als uitgangspunt dat accessoires helemaal niet zo duur behoeven als men wel denkt. is een schitterende leidraad voor elke amateurfotograaf.

Kortom, een boek voor ieder die het uiterste uit zijn camera wil halen. Met dit boek denk je!

. Dat IK dat uit MIJN camera krijg ! ! ! !

De volgende onderwerpen komen uitgebreid in dit boek aan de orde.

Techniek en uitrusting
Licht en verlichting begrijpen
Lichtbronnen
Licht manipuleren
Licht meten
Een studio inrichten
Projecten
Stillevens
Portret en naakt
Architectuur
Suggesties voor verlichtingssets
Woordenlijst
Register

Als u op zoek bent naar een ander boek, video of cd, gebruik dan de zoekmachines hieronder. Onze ervaring is dat BOL snel en secuur levert. Binnen twee dagen hebt u uw bestelling in huis. Sneller kan niet!

Zoeken:
   
Zoeken:
 
 
Zoeken:
 
 
Voor de echte snuffelaars hebben we een speciale Snuffelsite gemaakt waar je lekker kunt snuffelen tussen allerlei boeken. Het lijkt wel een rommelmarkt en lekker betaalbaar. Wat dacht u van "Bewust Beleggen" voor F. 14,95, of "Koemelkallergie bij zuigelingen" voor F. 9,90 ? .. Maar ook de complete "Van Dale" voor F. 399,=.
Voor elk wat wils dus. Wilt u meer zien? klik dan hier