Boeken over kanker


 

De kankeroverwinnaar<BR></A>G. Anderson  

De kankeroverwinnaar

Ik heb mijn miljoenen lezers die deze vorm van inspiratie enorm hard nodig hebben, aangeraden De kanker-overwinnaar te lezen. Dit is het eerste boek dat ik heb gelezen dat degenen die aan kanker lijden, en zij die hen liefhebben, een boodschap van echte hoop geeft.'- Abigail Van Buren (Dear Abby)


G. AndersonK<BR></A>J. Diamond, H. Nutbey

 

 

K

Ze vertelden John Diamond dat de bult in zijn nek slechts een cyste was. Het was kanker. Maar een goedaardige vorm van kanker, beloofden ze, en het was zeker dat hij kon worden genezen. Totdat bleek dat het een kwaadaardig gezwel was, dat waarschijnlijk kon worden verwijderd door middel van een operatie en chemotherapie - maar misschien ook niet.


J. Diamond, H. Nutbey


Overleven met chemotherapie<BR></A>M. Snykers

Overleven met chemotherapie

Steeds meer kankerpatienten worden geconfronteerd met chernotherapie. Die behandelingswiize brengt de patient en zijn gezin in een totaal nieuwe wereld, een wereld vol verrassingen, maar ook van verschrikkingen. Informatie over werking, resultaten en gevolgen van chemoterapie bestaat er nauwelijks of niet, tenzij in de medische vakliteratuur


M. Snykers


De Moerman-therapie<BR></A>J. Landman-Kasper  

De Moerman-therapie.

Gezondheid en ziekte hangen nauw samen met onze voeding. Dr. C. Moerman (1893-1988) heeft met de door hem ontwikkelde therapie en het bijbehorende dieet bij kanker formidabele resultaten geboekt. Het is verbazend te moeten constateren dat er vanuit de reguliere geneeskunde zo weinig waardering voor dit voedingssysteem is.

 


Mijn seizoen in de hel<BR></A>M. French, A. Goddijn  

Mijn seizoen in de hel

Voor het eerst schrijft Marilyn French openhartig en intiem over haar eigen leven. In maart 1992 werd terminale kanker bij haar geconstateerd. Hoewel er volgens de artsen eigenlijk geen hoop op genezing meer was, moest ze chemotherapie en bestraling ondergaan, die echter een hoge koorts veroorzaakten. Tot overmaat van ramp bleek ze allergisch voor de antibiotica waarmee de koorts werd bestreden, waardoor ze in een coma raakte van waaruit geen dokter verwachtte dat ze ooit nog zou ontwaken. Maar tegen alle verwachtingen in werd Marilyn French wel degelijk wakker, een wonderbaarlijk herstel had plaatsgevonden.


M. French, A. Goddijn


 

Bestellen is gemakkelijker dan u denkt! Neem de proef eens op de som.