De 10 meest populaire boeken van Nederland
Boeken over alternatieve geneeswijzen
Vind hier het ideale Sinterklaas cadeau

Tarot training<BR></A>E. Burger, J. Fiebig, Hajo Geurink
Tarot training
E. Burger, J. Fiebig, Hajo Geurink.


Tarot training

Een moderne handleiding voor het leggen, duiden en interpreteren van de tarotkaarten.

De 122 tarotleggingen, onontbeerlijk voor een trefzekere interpretatie, geven veel inzicht in vragen uit de dagelijkse praktijk en de symboliek van de tarot in het algemeen. De beschreven legpatronen zijn te gebruiken voor elk tarotspel.

Magnetiseren - wat is dat?<BR></A>Frank den Ouden
Magnetiseren - wat is dat?
Frank den Ouden.


Magnetiseren - wat is dat?


Een nuchtere en praktische uiteenzetting over helende krachten voor lichaam en geest.

Het boek geeft antwoord op de vraag wat magnetiseren werkelijk inhoudt en hoe we deze helende energieen zowel voor anderen als voor onszelf kunnen gebruiken teneinde een evenwichtiger en gezonder leven te leiden.

Reiki<BR></A>Tanmaya Honervogt, M. Preston, Hajo Geurink
Reiki
Tanmaya Honervogt, M. Preston, Hajo Geurink.


Reiki


helende handen voor meer harmonie.

Reiki is een eenvoudige techniek voor het overbrengen van genezende energie van een gever naar een ontvanger. Het vermogen om dankzij Reiki genezing tot stand te brengen verwerft men door een afstemming te ontvangen, die een kanaal opent waarlangs energie kan stromen naar de plaatsen waar de grootste behoefte eraan bestaat. Reiki werkt op verschillende niveaus - lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel - en is geschikt voor het behandelen van een grote verscheidenheid van klachten.

De Tao van het lichaam<BR></A>Daniel P. Reid
De Tao van het lichaam
Daniel P. Reid.


De Tao van het lichaam


Een moderne, praktische benadering van een eeuwenoude levenswijze.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een alternatief voor de westerse geneeswijzen. DE TAO VAN HET LICHAAM is een begrijpelijke en praktische handleiding voor een evenwichtige en positieve levensstijl, alsmede een serieuze introductie tot het taoisme.

De groene heks<BR></A>M. Bannerman, V. Janssen, M. Bannerman
De groene heks
M. Bannerman, V. Janssen.


De groene heks


Een moderne kruidengids.

De groene heks is een handleiding voor de alledaagse gebruiksmogelijkheden van kruiden en planten. In huis en in de tuin, in de keuken en in de badkamer, ter genezing van kwalen en ziektes of als basis voor 'natuurlijke' make-up: kruiden en planten zijn een goed alternatief voor vervuilende en niet zelden giftige chemicaliŽn.

Parapsychologie<BR></A>Richard S. Broughton
Parapsychologie
Richard S. Broughton.


Parapsychologie


Een wetenschap in beweging.

Verschijnselen als buitenzintuiglijke waarneming, psychokinese, reÔncarnatie en uittredingen ontmoeten in steeds bredere kring interesse en acceptatie, getuige de talloze programma's en artikelen die de laatste tijd op radio en tv en in de gedrukte media verschijnen. Reeds vele decennia doet de parapsychologie serieus onderzoek naar deze tot nog toe vaak als 'paranormaal' ge(dis)kwalificeerde fenomenen en tracht zij er een betrouwbare wetenschappelijke verklaring voor te formuleren.

Een natuurlijk alternatief voor afslankdieten<BR></A>Marilyn Glenville, A. van der Graaff
Een natuurlijk alternatief voor afslankdieten
Marilyn Glenville, A. van der Graaff.


Een natuurlijk alternatief voor afslankdieten


Waarom dieten niet werken en wat je kunt doen dat wel werkt.

Marilyn Glenville, vooraanstaand voedingsdeskundige en schrijfster van de internationale bestseller Een natuurlijk alternatiefbij klachten in de menopauze, maakt voor eens en voor altijd een einde aan de mythes rond afslankdiŽten. Ze legt uit waarom die niet werken en laat zien hoe u op natuurlijke wijze kunt afvallen en het juiste gewicht kunt behouden.

Basisboek Tarot<BR></A>J. Sharman-Burke, E. van Rijsewijk
Basisboek Tarot
J. Sharman-Burke, E. van Rijsewijk.


Basisboek Tarot


Een persoonlijke leidraad.

Wellicht heb je wel eens tarotkaarten gebruikt zien worden, of zelfs ooit een persoonlijke legging meegemaakt, maar het zelf interpreteren van de kaarten is natuurlijk een andere, en op het oog niet eenvoudige zaak. Wat is bijvoorbeeld de reden dat DE DWAAS zomaar van een rots de afgrond instapt? Waarom ziet DE GEHANGENE er zo kalm en sereen uit? Op welke manier kunnen deze figuren iets prijsgeven over jezelf en je toekomst? Dit Basisboek Tarot heeft het antwoord op al dergelijke vragen en leidt je binnen in de fascinerende wereld vol symbolisme en waarzeggerij van de tarot.