Massage

Strelen, masseren en aanraken<br>Pieter Langedijk
Strelen, masseren en aanraken
Pieter Langedijk - € 4,95
Noodzaak voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
Eenvoudige massage thuis<br>Henny van Gulik
Eenvoudige massage thuis
Henny van Gulik - € 11,94
Massage van het menselijk lichaam wordt in onderdelen behandeld. Met aparte aandacht voor massage van de zwangere vrouw en een hoofdstuk over zelfmassage
Massage voor baby's en peuters
Aleid van Eekelen-Benders - € 11,99

Een in fullcolour op glanspapier gedrukt geillustreerd handboek. Het leert ouders stap voor stap de basisprincipes van babymassage. Het boek begint met technieken en aanwijzingen voor degenen die onbekend zijn met masseren. In elk hoofdstuk wordt het programma uitgebreid tot alle lichaamsdelen afzonderlijk aan bod zijn geweest. Foto's laten op duidelijke wijze zien hoe de massage systematisch toegepast kan worden.
Massage voor jonge kinderen
Liane Meijer - € 12,00
In 'Massage voor jonge kinderen' heeft de auteur op aansprekende wijze diverse massagevormen samengebracht die bedoeld zijn voor kinderen, van baby tot tiener. De massages worden gekenmerkt door hun eenvoud en doeltreffendheid. Ze zijn gericht op ontspanning, op betere bloedcirculatie en daardoor een betere opname van voedingsstoffen, en op het vergroten van de weerstand.
Ayurvedische massage
P. Weltevrede - € 21,50

Traditionele Indiase technieken voor evenwicht in lichaam en geest
Oosterse en westerse massage
F. Dorelli - € 21,50

Lichaam en geest in balans.
Massage voor iedereen
Susan Mumford - € 27,50

Een in kleurfotografie vastgelegde eenvoudige massagevorm als methode om contact te maken, aangeraakt te worden en aan te raken, en bewustzijn te krijgen van de energiestromen in het lichaam. Het boek bedoelt een gids te zijn, van het simpelste allereerste begin tot en met de totale lichaamsmassage.