Magie

Magie en rituelen praktisch toepassen<br>Sommesous, N.
Magie en rituelen praktisch toepassen
Sommesous, N. - € 11,95
Afrikaanse magie
I.M. Hilliges - € 12,50
De magie van het kaartleggen zelf toepassen<br>W. Thoma
De magie van het kaartleggen zelf toepassen
W. Thoma - € 12,95
De magie van succesvol denken
David J. Schwartz - € 13,40
Magie der bloemen
C. Camphausen - € 15,90

Luxe uitgevoerde plantengids in oblongformaat waarin een aantal in ons land populaire bloemplanten wordt beschreven aan de hand van de thema's symboliek, kleurenscala, geneeskunde en keuken, en eigenschappen. Meeste aandacht, zie de titel, voor symboliek (goden en godinnen) en mythologie van de beschreven bloemen alsmede geneeskunde en keuken.
Compleet handboek magie en rituelen<br>Cassandra Eason
Compleet handboek magie en rituelen
Cassandra Eason - € 18,95
Ontdek in dit praktische handboek hoe magische krachten en rituelen uw leven op een positieve manier kunnen beïnvloeden. U hebt vast zelf weleens een talisman ingeschakeld voor meer geluk bij een speciale gelegenheid, of een kaars gebrand voor een goede afloop. In dit boek vindt u nog veel meer van die magische gebruiken die u kunt aanwenden om uw leven te veranderen, doelen te bereiken, uw relaties te verbeteren en uw gezondheid op peil te brengen.
De magie van kleur<br>Lilian Verner Bonds
De magie van kleur
Lilian Verner Bonds - € 22,46
Waarom voel je je aangetrokken tot sommige kleuren en andere niet? Wat is je favoriete kleur en wat vertelt dat over jezelf? Kleur omringt en beïnvloedt iedereen, maar de meeste mensen staan daar niet bij stil. Een bewuste beleving van kleur kan juist een wegwijzer zijn op ons levenspad. Lilian Verner Bonds laat in dit boek zien hoe je kleur kan leren begrijpen en waarderen. Je kunt kleur gebruiken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
De magie van tantra
Margo Anand - € 23,90
Leer en ritueel der hogere magie<br>E. Levi
Leer en ritueel der hogere magie
E. Levi - € 36,25