Handleeskunde of palmascopie

Handlezen<br>Lori Reid
Handlezen
Lori Reid - € 10,95
"Je handen zijn de spiegel van je leven". Of dit oude gezegde waar is, ontdek je in Handlezen. Dit boek leert je de geheimen ontdekken die geschreven staan in je eigen handen en in die van familie, vrienden en kennissen. Alle aspecten van het handlezen worden besproken: vingers, nagels, kleur en temperatuur, vingerafdrukken, heuvels en lijnen. Je zult versteld staan van wat je allemaal in een hand kunt lezen Dit boek vertelt je ook alles over: de relatie tussen je handvorm en je karakter het verband tussen je handtemperatuur en je temperament de eigenschappen van de vier handtypes: Lucht, Aarde, Vuur en Water.
Palmascopie<br>Linda Domin
Palmascopie
Linda Domin - € 19,50
Handlezen in een oogopslag.
Palmascopie is de kunst om met behulp van de lijnen in de palm van de hand tot een persoonlijke, nauwkeurige karakteranalyse te komen. Palmascopie maakt het mogelijk om in korte tijd te begrijpen, hoe de lijnen van de hand de verschillende aspecten en fasen van ons leven, zoals kinderjaren, gezinsleven, talenten, opleiding, levenstaak, carrière, financiën, stemmingen, liefdesleven en geluk, weergeven en wat er logischerwijze in de toekomst verder zal gebeuren.
Handlezen<br>Ray Douglas
Handlezen
Ray Douglas - € 22,50
De toegang tot ons diepste zelf.
Dankzij dit boek leert u hoe de hand een beeld geeft van de menselijke ziel. Het geeft een nieuwe kijk op de oude kunst van het lezen van de hand. In dit boek vindt u informatie die al lange tijd bekend is, maar ook nieuw ontdekt en nog niet gepubliceerd materiaal. U wordt meegenomen naar het diepste van de mens, en dit op een veel gedetailleerdere manier dan in andere boeken over dit onderwerp.